CBD-Spain
Beschrijving
Deze full-spectrum olie is gemaakt van een zorgvuldig uitgekiende mix van drie fenotypen (verschijningsvormen) van de unieke Charlotte’s Web. Wij hebben deze verder veredeld en geselecteerd, en er onze eigen draai aan gegeven, zodat de plant weerbarstig en vitaal groeit in het lokale Spaanse klimaat. We krijgen zo steeds specifiekere genetica door het kiezen en veredelen van soorten. De planten die het hier beter doen, bewaren we en verfijnen we. Met de informatie die we over de afgelopen twee jaar hebben verzameld over de verschillende soorten en varianten die we hebben gehad, en de talloze ervaringen en verhalen die we hebben gehoord, hebben we de keus gemaakt voor een nieuwe samengestelde olie: de Carlotta 8%. De naam is toepasselijk de semi-Spaanse variant van de naam Charlotte.

Qua verwerking hebben we een extra stap toegevoegd, namelijk ultrasone behandeling van de olie. Een schone, veilige, steriliserende behandelmethode met geluidsgolven op hoge frequentie, waardoor we de klontjes van het CBD-concentraat (met alle cannabinoïden en terpenen) kunnen openbreken en verkleinen tot op nano-niveau. Door het grotere contactoppervlak van de stoffen, zou de opname door het lichaam zowel sneller als completer als effectiever moeten kunnen verlopen. Volgens sommige studies zou een nano-middel maar liefst enkele keren sterker kunnen zijn dan de onbehandelde versie! Dat maakt een flesje veel zuiniger in gebruik, en de werking veel beter. Om de stoffen beter te kunnen verdelen over de olie, hebben we het percentage op 8% gehouden.

Samenstelling:

Totaal 8%, ofwel 800mg actieve bestanddelen per flesje van 10ml olie, bestaande uit:
2,4% CBD;
3,7% CBDA;
0,2% THC;
0,8% totaal aan andere cannabinoïden: THCA, CBG, CBGA, CBN, CBC, CBDV, THCV;
0,9% totaal aan terpenen: myrceen, pineen, bèta-caryofylleen, terpineen, ocimeen, nerolidol, limoneen, humuleen, caryofylleenoxide, bisabolol, isopulegol.
Deze olie volgt de wettelijke toegestane norm wat betreft het THC-gehalte.
Ultrasoon behandeld voor een volledig gesteriliseerd product en verbeterde opname.


Carlotta 8% – 10ml – 800mg   250 druppels                    54€