Absoluutmedia - De website voor de omgeving Andalucia in Spanje.

Contact: 0034 -  609238148          Contact: 0034 -  609238148          Contact: 0034 -  609238148
Reseller van CBD Spain - U kunt bij mij ook bestellen en ophalen !
Pets 2% – 10ml – 200mg
250 druppels                     19€
Beschrijving
Deze full-spectrum olie is een mix van meerdere hennepvariëteiten.

Dieren reageren vaak goed op CBD-olie. Hun metabolisme is relatief hoog, wat een mogelijke verklaring is. Mogelijke toepassingen zijn talrijk, van epilepsie tot artritis en huidaandoeningen. De effectieve dosering is over het algemeen lager dan bij mensen. Dieren wegen ook minder, waardoor elke druppel een relatief hogere dosering per kilo geeft.
De olie kan direct in de mondholte worden gedruppeld, over het tandvlees of aan de binnenkant van de wang. Belangrijk is dat het niet gelijk uitgespuugd wordt. Sommige dieren zijn niet bepaald over de smaak te spreken, waardoor mengen met een beetje voeding de beste optie blijkt. Toevoegen aan de waterbak kan, maar de olie mengt niet met water dus de effectiviteit van de opname wordt om die reden betwist.

Qua verwerking hebben we een extra stap toegevoegd, namelijk ultrasone behandeling van de olie. Een schone, veilige, steriliserende behandelmethode met geluidsgolven op hoge frequentie, waardoor we de klontjes van het CBD-concentraat (met alle cannabinoïden en terpenen) kunnen openbreken en verkleinen tot op nano-niveau. Door het grotere contactoppervlak van de stoffen, zou de opname door het lichaam zowel sneller als completer als effectiever moeten kunnen verlopen. Volgens sommige studies zou een nano-middel maar liefst enkele keren sterker kunnen zijn dan de onbehandelde versie! Dat maakt een flesje veel zuiniger in gebruik, en de werking veel beter. Om de stoffen beter te kunnen verdelen over de olie, hebben we het percentage op 2% gehouden. Dit helpt ook om nauwkeuriger te kunnen doseren.

Meer informatie over onze werkwijze is via deze link te vinden.

Vragen en opmerkingen zien we zoals altijd weer met plezier tegemoet. Neem graag contact op via de contactpagina.
CBD-Spain